Deel deze pagina

Reageer op deze pagina

Welkom op de website van GemeenteKavel

Deze website heeft als doelstelling het etaleren van het vastgoedaanbod van Nederlandse gemeenten. Dit aanbod bestaat onder meer uit het aanbod aan bouwkavels, bedrijfskavels en ontwikkellocaties. Diverse gemeenten zijn bezig met voorbereidingen om haar vastgoedaanbod hier te presenteren.

 

Op de website treft u een overzicht lijst met het gehele aanbod, doormiddel van de selectienavigatie kunt u specifieker naar bepaalde kavels zoeken. Vervolgens vindt u per kavel enkele kerngegevens zoals afmetingen, bestemming, prijs, diverse foto's en in veel gevallen het vigerende bestemmingsplan. Verder treft u per kavel de contactgegevens van de betreffende gemeente aan waar u contact mee kunt opnemen voor meer informatie. U kunt een kavel doorzenden naar een relatie of publiceren op één van de sociale media kanalen.

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN NIEUW AANBOD!

Door middel van TwitterFacebook of Linkedin kunt u op de hoogte blijven van nieuw aanbod van één van de aangesloten Nederlandse gemeenten. Tevens is het mogelijk om vrijblijvend een zoekprofiel achter te laten. Hiervoor hoeft u enkel uw naam, e-mailadres en kernwaarde van uw zoekopdracht in te voeren. Zodra er een kavel wordt aangemeld dat binnen uw zoekopdracht past wordt u hiervan op de hoogte gebracht. U kunt uw zoekopdracht zelfstandig aanpassen of verwijderen. 

 

VRAGEN 

Indien u algemene vragen en/of opmerkingen heeft over de website kunt u middels ons reactieformulier onder "contact" uw vraag aan ons stellen. Wij nemen dan direct contact met u op en brengen u desgewenst in contact met de juiste afdelingen binnen de betreffende gemeente. 

 

Wij wensen u veel zoek plezier op onze website en hopen dat dit resulteert in de totstandkoming van een goede bemiddeling.


Vriendelijke groet het team van GemeenteKavel.nl


Bent u ook geinteresseerd in het aanbod gemeentepanden? Kijk dan op GemeentePand.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten