Mijn Gemeentekavel

 
 • Inloggen
 • Uw persoonlijke pagina
 • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

  Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
 • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
 • Foto 2
 • Foto 3
 • Foto 4
 • Foto 5
 • Foto 6
 
 

Den Haag Escamplaan

Kenmerken  
PlaatsDen Haag
ProjectEscamplaan
Type kavelWoonkavel
Perceeloppvanaf 120 m²
ContractKoop
Koopprijsvanaf € 48.000,- k.k. incl. btw

 

Bijzonderheden

 

Kavels te koop aan de Escamplaan

Uniek voor starters en ideaal voor gezinnen: een huis met een tuin aan het water op een eiland in Houtwijk. Er is ruimte voor 66 eengezinswoningen. Op ‘het Eiland’ zijn 10 kavels ook geschikt voor een klein appartementencomplex. Betaalbaar en goed wonen.

De gemeente start met de uitgifte van kavels op een oud woonwagencentrum in Houtwijk. Het is een gunstig gelegen plek, in een gewilde buurt.

 

Een nieuwe buurt in een bestaande wijk

De bouwlocatie is een eiland, omringd door een sloot. De huizen staan rond een hof en hebben een achtertuin aan het water. Toekomstige huiseigenaren mogen de hof helpen ontwikkelen en eventueel beheren. Enkele kavels zijn ook geschikt voor het bouwen van appartementen, omdat hier tot 6 lagen gebouwd mag worden. De locatie is daarom geschikt voor particulieren, projectontwikkelaars, beleggers en bouwgroepen.

 

Volop mogelijkheden

U bouwt in een nieuwe buurt die aansluit bij een bestaande wijk, met alle voordelen. De locatie heeft het karakter van een eiland. De bouwkavels bieden volop mogelijkheden voor zowel individuele keuzes als voor collectieve keuzes. Uw droomhuis kunt u dus alleen bouwen of samen met anderen.

 

Toegang wijk

De nieuwe buurt wordt straks via 3 bruggen met de rest van Houtwijk verbonden. Eén brug naar de Q.A. Nederpelstraat en 1 bij de A. van der Tangstraat. De huidige toegangsweg via de
Escamplaan vervalt en wordt vervangen door een voetgangers- en fietsersbrug. De aansluiting van de bruggen naar de bestaande wijk wordt in overleg met de omgeving verder vormgegeven.

 

Ruimte voor creativiteit

De contouren staan vast: de woningen moeten aaneengesloten zijn en kunnen maximaal 3 bouwlagen hoog en 4,8 of 5,4 of 6 meter breed zijn. De maat biedt veel ruimte voor creativiteit. U kunt bijvoorbeeld vides maken, met veel lichtinval. Alle kavels liggen aan het water en gunstig ten opzichte van de zon. Bewoners parkeren op eigen terrein, bezoekers aan het plantsoen. Hagen staan haaks op de gevels en zorgen ervoor dat u vanaf de straat de auto’s niet ziet. Hierdoor is er veel privacy.

 

Klein appartementencomplex

Over het eiland, via een brug, bereikt u een perceel dat zeer geschikt is voor de bouw van eengezinswoningen of voor de bouw van een klein appartementencomplex. De hoogte is 6 verdiepingen en maximaal 19 meter. De woningen op de begane grond hebben een tuin aan het water, met middag- en avondzon. De huidige geluidswal langs de Escamplaan wordt doorgetrokken tot aan het bedrijventerrein Dekkershoek. Woningen op de verdiepingen kijken over deze wal heen. Achter deze kavels liggen de parkeerplaatsen.

 

Contactgegevens
Aanbieder Gemeente Den Haag
Contactpersoon Kavelwinkel
Telefoonnummer 070 - 752 84 24
Email kavelwinkel@denhaag.nl
Website www.ikbouwindenhaag.nl
Overige informatie
Brochure klik hier om te downloaden
Verkavelingskaart klik hier om te downloaden
 
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten