Mijn Gemeentekavel

 
 • Inloggen
 • Uw persoonlijke pagina
 • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

  Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
 • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
 • Foto 2
 • Foto 3
 • Foto 4
 • Foto 5
 • Foto 6
 
 

Den Haag Isabellaland

Kenmerken  
PlaatsDen Haag
ProjectIsabellaland
Type kavelWoonkavel
Perceeloppvanaf 115 m²
ContractKoop
Koopprijsvanaf € 51.750,- k.k. incl. btw

 

Bijzonderheden

 

Een groene enclave in de wijk Mariahoeve

Bouwlocatie Isabellaland is modern, groen en vriendelijk. Én geschikt voor jong en oud, alleenstaanden en gezinnen. U kunt er alle soorten woningen bouwen. Hieronder leest u meer over deze groene enclave in de wijk Mariahoeve. Marriahoeve ligt aan de rand van de stad, tussen het Haagse Bos, Wassenaar en de polder. U vindt er alles op loopafstand: basisscholen, openbaar vervoer, zwembad, sportcentrum, speeltuinen, parken, winkelcentra én Paleis Huis ten Bosch. Groen en ontspannen wonen in de stad, in nieuwe appartementen, semibungalows, half en geheel vrijstaande huizen en starterswoningen. Ruim opgezet, in een parkachtige omgeving met water. Een verkeersluwe buurt in de wijk Mariahoeve. Bouwlocatie Isabellaland biedt diverse ontwikkelingskansen voor lagere middeninkomens én voor het middeldure segment. Er zijn mogelijkheden voor particulieren, projectontwikkelaars, beleggers en bouwgroepen.

 

Bouwlocatie Isabellaland bestaat uit 2 delen:

De kavels tegenover St. Paul College

Aan het Isabellaland, direct naast de entree van de bouwlocatie, worden 3 kavels aangeboden. De kavels kijken uit op een groenstrook. Huidige en nieuwe bewoners kunnen met de gemeente meedenken over het ontwerp van deze groenstrook. Op de kavels 61 en 62 mag u maximaal 4 lagen bouwen. Bij kavelnummer 63 is dat tot maximaal 6 bouwlagen. Dit kunnen appartementen zijn, maar ook eengezinswoningen.

 

De kavels op de voormalige sportvelden

Op de voormalige sportvelden is ruimte voor een mix van woningen. De locatie bestaat in het midden uit een blok van 40 aaneengesloten woningen. Meer informatie hierover:

 • Het gaat om de kavelnummers 29 tot en met 60.
 • U mag hier maximaal 3 lagen bouwen.
 • De woningen worden omringd door 3 rijen met kavels, nummer 1 tot en met 28.
 • Op deze kavels (nummer 1 tot en met 28) kunt u een semi-bungalow bouwen in 1,5 bouwlaag, een halfvrijstaande woning in 2 bouwlagen of een vrijstaande woning in 2,5 bouwlaag.
 • De kavels voor de halfvrijstaande woningen kunt u ook per 2 kopen en hierop 1 woning bouwen of 1 kavel gebruiken voor 2 woningen.

 

Parkeren

De bewoners van de aaneengesloten woningen parkeren in het midden van het blok. Voor de overige woningen geldt parkeren op eigen terrein. De strook naast het St. Paul College biedt behalve veel groen ook ruimte voor auto’s.

 

Groene platte daken

De daken van huizen op deze kavels dienen plat te zijn en voor minimaal 50% begroeid met ‘groen’. Hierdoor ontstaat er eenheid en krijgt de nieuwe wijk een duurzame uitstraling. Een groen dak heeft veel voordelen. Zo bespaart u op energiekosten en gaat uw dak langer mee.

 

Contactgegevens
Aanbieder Gemeente Den Haag
Contactpersoon Kavelwinkel
Telefoonnummer 070 - 752 84 24
Email kavelwinkel@denhaag.nl
Website www.ikbouwindenhaag.nl
Overige informatie
Brochure klik hier om te downloaden
Verkavelingskaart klik hier om te downloaden
 
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten