Mijn Gemeentekavel

 
  • Inloggen
  • Uw persoonlijke pagina
  • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

    Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
  • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
 
 

Malden Sluisweg

Kenmerken  
PlaatsMalden
ProjectSluisweg
Type kavelBedrijfskavel
Perceelopp2.990 m² (variabel)
ContractKoop
Koopprijs€ 190,- p/m² excl. btw

 

Bijzonderheden

In de kern Malden op het bedrijventerrein Sluisweg is een kavel beschikbaar voor uitgifte.

Op deze kavel zijn bedrijven toegestaan in de categorieën 1 t/m 3 zoals omschreven in het bestemmingsplan. Het geldende bestemmingsplan “Sluisweg 1994” biedt op deze kavel de mogelijkheid vrijstelling te verlenen voor de bouw van een bedrijfswoning. De kavel is gelegen aan de Schutkolk 7 en is groot 2990 m².

 

Contactgegevens
Aanbieder Gemeente Heumen
Telefoonnummer 14 024
Email akneppers@heumen.nl
Website www.heumen.nl
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten